Esztétikai fogászatFogékszerProfesszionális fogfehérítés

Esztétikai fogászat

Az esztétikai fogászat egy gyűjtőfogalom, mely magában foglalja:

  • szuvas fogak ellátását, illetve amalgámmal tömött fogak szanálását, azaz cseréjét esztétikus tömésre, vagy ha akkora a fogállomány hiánya akkor betétre, vagy végső esetben koronára
  • környezetébe teljesen beleolvadó fogpótlások készítését
  • fogfehérítést
  • mosolytervezést, melyet Smylist® Professional mosolytervező szoftverrel végzünk, ami azt jeleni, hogy a fogpótlás tervezésekor harmóniára törekszünk, azaz figyelembe vesszük a páciens személyiségét, az arcformáját, az arc arányait, az ajkakat, az orrot és ajakszéleket, a fogméretet és formát. A szoftver legfontosabb előnye, hogy a kezelés megkezdése előtt megjeleníthető és vizsgálható a tervezett beavatkozás hatása, eredménye.

Teljes szolgáltatás lista

Írjon nekünk

  • Üzenet elküldése

Rendelőnkben rövid határidővel akut esetben (fogfájás, letört fog, stb.) csak akkor tudunk időpontot biztosítani, ha Páciensünk legalább évente egyszer részt vesz fogászati ellenőrzésen, szűrővizsgálaton.

Megértésüket köszönjük!


A megemelkedett energiaárak miatt mi is optimalizálni vagyunk kénytelenek a rendelésünket!

Természetesen tudjuk, hogy bárkinek bármi közbejöhet, csak annyit kérünk, ha bármi okból akadályoztatva van, hogy az előjegyzett időpontra eljöjjenek, azt kérjük 12 órával előtte szíveskedjenek lemondani az alábbi elérhetőségeken:

Telefonon vagy sms-ben: 06-20-9660-365

E-mailben: vagy

Amennyiben a kért időpontot nem mondják le, a következő kezeléskor 5.000 Ft-ot felszámolunk a kiesett kezelésre.

Megértésüket köszönjük!

Bezárás