Dr. Fekete András vagyok, fog- és szájbetegségek szakorvosa. 1996-ban Pécsett végeztem, 1998-ban szakvizsgáztam, s azóta praktizálok.

Szombathely szívében a Fő tér egyik legpatinánsabb épületében nyitottam meg magánrendelésem. Célom pácienseim elégedettsége, amit lekiismeretes fogorvosi és fogtechnikai munkával igyekszünk elérni.

Előzetes időpont egyeztetéssel minimálisra csökkentettük a várakozási időt. Az ellátó személyzet folyamatos továbbképzése, és a 21. század elvárásainak megfelelően kialakított klimatizált rendelő, a professzionális műszerparkjával és német, amerikai, japán anyagaival biztosítja pácienseink számára a magas színvonalú fogászati ellátást.

Írjon nekünk

  • Üzenet elküldése

Rendelőnkben rövid határidővel akut esetben (fogfájás, letört fog, stb.) csak akkor tudunk időpontot biztosítani, ha Páciensünk legalább évente egyszer részt vesz fogászati ellenőrzésen, szűrővizsgálaton.

Megértésüket köszönjük!


A megemelkedett energiaárak miatt mi is optimalizálni vagyunk kénytelenek a rendelésünket!

Természetesen tudjuk, hogy bárkinek bármi közbejöhet, csak annyit kérünk, ha bármi okból akadályoztatva van, hogy az előjegyzett időpontra eljöjjenek, azt kérjük 12 órával előtte szíveskedjenek lemondani az alábbi elérhetőségeken:

Telefonon vagy sms-ben: 06-20-9660-365

E-mailben: vagy

Amennyiben a kért időpontot nem mondják le, a következő kezeléskor 5.000 Ft-ot felszámolunk a kiesett kezelésre.

Megértésüket köszönjük!

Bezárás